Nabídka kurzů

Detailní nabídku kurzů:

Pohybová přípravka 3-4let

Tréninky 1x týdně, v případě zájmu rodičů, může být výuka rozšířena na 2x týdně

Cena: 1500Kč/pololetí

Kdy: každé pondělí od 15h do 16h

 

Naše lekce jsou navrženy tak, aby podporovaly zdravý fyzický vývoj, koordinaci a radost z pohybu u vašich malých objevitelů. S důrazem na hravost a učení skrze zábavu se děti budou moci zapojit do různých pohybových aktivit, které podporují jejich motorické dovednosti a rozvíjí fantazii.

První měsíc našich lekcí bude zvlášť speciální, protože budeme trénovat s přítomností rodičů. Tímto způsobem budou děti mít pohodlné prostředí, ve kterém si budou moci postupně zvyknout na nové kamarády a lekce. S rodiči u boku budeme podporovat interakci, důvěru a pohybové dovednosti, které děti potřebují.

Po prvním měsíci budeme pokračovat v tréninku bez přítomnosti rodičů. Tímto způsobem dáme dětem možnost získat samostatnost, budovat sociální dovednosti s vrstevníky a více se ponořit do pohybových her a aktivit.

Naším cílem je vytvořit prostředí, ve kterém se děti budou cítit svobodné, kreativní a plné radosti z pohybu. Snažíme se podporovat jejich základní motorický vývoj a zároveň vytvářet prostor pro jejich osobnostní růst.

Děkujeme za důvěru, že nám svěřujete vaše děti. Těšíme se na společné dobrodružství, kde budeme objevovat svět pohybu a radosti společně!

 

STREET DANCE děti mini 5-7 let 

Začátečníci – tréninky 1x týdně (60 minut), nesoutěžní složka

Cena: 1500 Kč/pololetí

Pokročilí – Tréninky 2x týdně (60 minut) + mimořádné tréninky, soutěžní složka

Cena: 2500 Kč/pololetí

Naše lekce jsou zábavnou a interaktivní cestou, jak rozvíjet základy tance u vašich malých hvězd. S důrazem na zdravý motorický vývoj a radostnou atmosféru, se děti budou učit základům stylů street dance. A nejen to.

U nás mohou děti očekávat zábavné zkoumání rytmu a hudby, kdy se naučí poslouchat rytmy a propojovat je s pohybem těla. Tvořivé choreografie jsou součástí lekcí, které nejen baví, ale také podporují kreativitu a paměť dětí.

Lekce podporují sebevědomí a schopnost spolupráce v rámci týmu. Skrze taneční cvičení se děti učí pracovat společně a respektovat své spolužáky.

Jsme hrdí na to, že naše lekce street dance nejen učí děti tančit, ale také podporují jejich celkový vývoj a zdraví. Děti v žádném případě nepřetěžujeme vedeme je k fair play a k tomu, aby pohyb byl jejich celoživotní součástí. 
STREET DANCE DĚTI 8-11 let
 Začátečníci – tréninky 1x týdně (60 minut), nesoutěžní složka

Cena: 1500 Kč/pololetí

Pokročilí – tréninky 2x týdně (60 minut) + mimořádné tréninky, soutěžní složka

Cena: 2500 Kč/pololetí

STREET DANCE JUNIOŘI 12-16let

Začátečníci – tréninky 1x týdně (60 minut), nesoutěžní složka

Cena: 1500 Kč/pololetí

Pokročilí – Tréninky 2x týdně (75 minut) + mimořádné tréninky, soutěžní složka

Cena: 2600 Kč/pololetí

STREET DANCE DOSPĚLÍ od 16 let
Začátečníci – tréninky 1x týdně (60 minut), nesoutěžní složka
Cena: 1500 Kč/pololetí
PROFI TÝM – Tréninky 2x týdně (75 minut) + mimořádné tréninky, soutěžní složka
Cena: 2600 Kč/pololetí
NOVINKA! Kondiční tréninky pro děti a mládež 8 -14 let

Tréninky 1x týdně 60 minut

NETANEČNÍ

Cena: 1500Kč/pololetí

Naše kondiční tréninky pro děti a mládež jsou zábavnou a zdravou cestou, jak podpořit celkovou kondici a pohybovou aktivitu vašich dětí. Skrze různorodé cvičební aktivity a hry se snažíme motivovat děti k pravidelnému pohybu a k vytváření zdravých návyků již od útlého věku. Naši zkušení instruktoři vytvářejí tréninky, které jsou přizpůsobeny věkovým a fyzickým potřebám dětí a mládeže. Věříme, že posílení těla, zlepšení koordinace a podpora zdravého životního stylu jsou klíčové pro budoucí pohodu a aktivní život vašich dětí. Připojte se k nám a společně budujme silnou a zdravou generaci!